kategorije
Zdravlje iz prirode
linkovi
Korisni savjeti
10 savjeta za o┼żivljavanje sexualnog ┼żivota
Kategorija: Ljubav, veze i sex
Pregledano: 6047 puta
┼Żivot sa stalnim partnerom nije nu┼żno dosadan. Postepeno upadne u rutinu, ali s nekoliko sitnica seks mo┼że ponovno postati uzbudljiv.

1. Manje je više


Ponekad se isplati vratiti osnovama te se usredoto├Ęiti na jednu stvar, a ne na cijeli niz. Zašto ne bi probali do├Ži do vrhunca samo s ljubljenjem i milovanjem – bez penetracije. Postavljanje prepreka uzbu├░uju├Že je koliko i njihovo otklanjanje.

2. Ispod odje├Že bez rublja

Pozovite je na ve├Ęeru te je zamolite da donje rublje ostavi kod ku├Že ili ako ste ┼żenskog spola u├Ęinite to sami i recite mu što ste u├Ęinili. Vaša tajna ve├Ęeri ├Že dodati dašak erotike. Malo nevine vragolije pove├Žat ├Že iš├Ęekivano uzbu├░enje.

3. Imajte aferu

Naravno misli se aferu jedan s drugim. Pod la┼żnim imenima iznajmite hotelsku sobu te se pretvarajte da lutate kroz po├Ęetni├Ęke spoznaje i znati┼żeljne izre├Ęene misli te se potom prepustite navali strasti iz vašeg stvarnog ┼żvota.

4. Budite glasni

Uvijek mu / joj dajte do znanja koliko ste tijekom seksa uzbu├░eni. Ako volite slušati kako uzdiše od zadovoljstva, mo┼żete biti sigurni da se i njemu / njoj to svi├░a.

5. Uzmi me

Mjenjajte uloge kako bi bili prepušteni na milost i nemilost jedan drugome. Za to ne trebate zavezivanje ili batine – ništa nije uzbudljivije od toga kada se prepustite ┼żeni kojoj vjerujete te joj dozvolite da radi s vama ono što joj pohotno srce po┼żeli.

6. Kako se zoveš?

Pravite se da sta se upravo upoznali. Pri├░ite mu/joj na ve├Ž unaprijed dogovorenoj lokaciji – u baru ili restoranu, knji┼żnici ili autobusu. Odglumite slu├Ęajne doga├░aje. O redoslijedu istih znamo kakav ├Že biti. Do├░ite odvojeno te se neko vrijeme samo pogledavajte. Potom zapo├Ęnite razgovarati i zavoditi se, ali se ne dopustite odvesti. To je koketiranje koje ├Že zasigurno uroditi plodom.

7. Komentiranje tijekom razgovora

Recite što namjeravate napraviti jedan drugome te taj postupak cijelo vrijeme komentirajte. To mo┼że vašoj seansi donijeti dašak vru├Že otu├░enosti koje vam daje osje├Žaj voajerizma ili glumljenja u erotskom filmu.

8. Tjedan seksa

Odredite tjedan kada se morate (├Ęitajte: ┼żelite) svaki dan seksati barem dva puta. Po ┼żelji se mo┼żete dogovoriti za dodatna pravila, kao da, na primjer isti polo┼żaj ne smijete upotrijebiti dva puta ili da se samo po jedanput mo┼żete seksati u istoj prostoriji ili u sobi. Na kraju tjedna ├Žete se seksati u ventilacijskom otvoru.

9. Nov├Ęane kazne

Uzmite si vremena za igru te si odre├░ujte du┼żnosti seksi nov├Ęanih kazni. Ako, na primjer, u monopoliju stane na vašem aerodromu, oprostite drugoj strani nov├Ęanu kaznu u zamjenu za oralni seks.

10. Sredite se

Sje├Žate se koliko ste vremena nekada posve├Živali ure├░ivanju i mirisanju za vru├Ži spoj? Ako se oboje trudite da ste bezobrazno privla├Ęni, imat ├Žete manje problema s time da kad god po┼żelite sko├Ęite u krevet.


<