kategorije
Zdravlje iz prirode
linkovi
Korisni savjeti
U 6 koraka do ├Ęvrstog samopouzdanja
Kategorija: Zdravlje
Pregledano: 5868 puta
Samopouzdanje je nešto što se lako gubi i teško gradi, a toga je svjesna ve├Žina ┼żena. Kako bi pregazili nesigurnost i zadr┼żali pozitivno mišljenje o sebi poslušajte 6 korisnih savjeta i ponovite si ih s vremena na vrijeme.

1. Ljepša/i si nego što misliš

Kada se pogledate u ogledalo, ne tra┼żite mane i slabe to├Ęke, ve├Ž proširite pogled i promotrite sliku kao cjelokupni dojam. Osmjeh, seksi glas i smisao za humor dio su onoga što vas ├Ęini još puno ljepšom/im nego što jeste.

2. Osmjeh otvara sva vrata

Ovaj jednostavan i spontan izraz lica koji simbolizira sre├Žu i pozitivu doista otvara sva vrata. U├░ete li u prostoriju nose├Ži ovaj prirodni ukras ne├Žete pro├Ži neprimije├Ženo. Svi ┼żele biti u društvu onih pored kojih se osje├Žaju dobro.

3. Poti├Ęite samouvjerenost

Bez obzira na mane poput suvišnih kilograma, celulita ili prišti├Ža svatko od nas pamti neki trenutak kada se osje├Žao lijepo i sigurno. Je li to bilo zbog naših preplanulih nogu ili zbog toga što smo mi bili svjesni kako su naše noge lijepe i preplanule? Samouvjerenost naglašava prirodnu ljepotu.

4. Najbolje fotografije u okvir!
Redovito promatranje svojih fotografija na kojima ste ispali savršeno itekako poma┼że kod podizanja samopouzdanja. Pozitivno mišljenje o svom izgledu pomo├Ęi ├Že vam da budete sretniji, a samim time i samouvjereniji.

5. Male promjene
Isfenirajte kosu, kupite novi ru┼ż, nalakirajte nokte ili si priuštite masa┼żu i neki beauty tretman. Briga o sebi kao i njega tijela podsjetit ├Že nas koliko vrijedimo. Cijenite li sami sebe, cijenit ├Že vas i drugi.

6. Dru┼żite se s pozitivnim ljudima

Postoje ljudi koji svojim negativnin stavom crpe vašu energiju. Kako bi ostali sretni i zdravi dru┼żite se s prijateljima s kojima se osje├Žate lijepo iznutra i izvana.


<